Te echo de menos

 
 
 
Du håller dig stark, när andra är svaga. Du håller dig glad, när andra gråter. Du vågar fråga, när andra är tysta. Du ger energi, när andra saknar den. Du ger tröst, när andra behöver den. Min lilla ängel!
 
Skypade med den här lilla godingen förut. Under eftermiddagen har det varit storm här i San Sebastian. Min värdpappa tror på snö till helgen. Vi får väl se? Annars har jag klarat av två prov och ett läxförhör idag. Motivationen till att plugga till fredagens prov finns inte riktigt just nu. Det verkar som ni har mycket där hemma också. Men allt går om man vill. Men frågan är vart viljan har tagit vägen..?
 
/E
 

Promenix till Afrika

 
På söndagarna brukar det bli en hel del plugg, och så även denna. När jag började få cellskräcks-attack här i mitt lilla rum tog jag och Sara en promenad. Vi hittade en jätte härlig prommenad-slinga precis i närheten. Det var som att komma ut till landet. Vi tyckte till och med det kändes som vi hade bytt kontinent där ett tag. Nu är jag iallfall tillbaka i Europa och ska snart skypa lite med norra Europa tänkte jag.
Besos!

Snart såååå

 
Exakt en månad kvar till julafton. Min favoritdag på hela året. Jag kommer nog aldrig att växa ifrån känslan av att vakna upp på morgonen och veta att det är julafoton. En nästintill oslagbar känsla. Känslan av att veta att man har HELA julafton framför sig. 
Jag vet att man ska leva i nuet, men jag kan inte låta bli att längta lite. Men bara lite...

SPA-kväll

Efter många timmars plugg tillsammans med bästa grannen var vi så värda lite spa-mys med Isa och Klara. Vi bubblade, bastade och åt godis. Inga måsten, ingen panik-ångest. Bara så underbart härligt som man vill att det alltid ska vara. Fler lördagar tack!
 
Finaste Isa och Klara
 
 

01.45

Ikväll blev det middag på en italiensk restaurang med Sara, Filippa och Matilda! Så underbart med fredag! Det blir aldrig tyst runt bordet med dessa tjejer så timmarna gick så fort och tillslut satt vi och gäspade allihop. Som tur är var det bara några metrostationer hem, så nu sitter jag här i min lilla säng. Insåg precis att min bästa värdmamma varit här i mitt rum och plockat iordning mina saker. Sminket har hamnat på rätt plats, garderoben är stängd, läxorna ligger på hög, mattorna på plats, hon har känsla för detaljer ska ni veta! Ibland gillar jag att bo i värdfamilj.
 
KRAMAR
 
Matilda och jag
 
Sara och Filippa
 
 
 
 

Äta, plugga, sova, träna, andas...

Hej på er!
Dålig uppdatering här, men just nu har jag inte så mycket kul att skriva om. Det är äta, plugga, sova, träna och andas ungefär. Det finns en vardag här också, och just nu är den rätt tuff. Men det fixar sig, det gäller bara att ta sig igenom den. 
Om exakt en månad vaknar jag upp i min egna säng hemma i Sverige. Längtar! Det kommer inte vara som vanligt där hemma, men jag längtar ändå! Men innan dess ska ett antal prov hinna göras och vi ska hinna ha en långhelg med julbak och julshopping! Det kommer bli mysigt! Dessutom ska jag och några tjejer från klassen gå några luciatåg, bland annat på IKEA. 
Finns det något bättre än att umgås med små söta barn när man inte orkar tänka på alla saker som snurrar i ens huvud?! Barn är så lättsamma. Allt är en lek, så vill jag att mitt liv också ska vara ibland. 
 
Bästa värdsystrarna (ursäktar mina mobilbilder...)
 
 

Shopping-lycka

Idag var en bra dag! Veckan har varit rätt så jobbig, så en heldag med Isa i affärernas förtrollade värld var perfekt. Vi hittade en jätte bra outlet en bit utanför Madrid, Las Rozas Village. Rekommenderas verkligen!! Vi avslutade med lite mer shopping på Gran vía. Det blev mycket skratt, regn och påsar! 
 
 
 
 

Buenos dias

...säger jag och Laura!
 
 
 
 
 
 

Fantastic four

Idag sa vi hejdå till våra godingar. Det har varit dagar fyllda med shopping, fika och prat. I torsdags var de med oss i skolan och på kvällen åkte vi in till Madrid. På fredagen shoppade vi hela dagen. Vi hittade faktiskt en hel del. På kvällen åt vi på Friday's. Igår blev det ännu mer shopping och en titt i Retiro- parken. På kvällen badade vi i "min" bubbelpool och bastu. Alltid lika jobbigt att säga hejdå, men vi ses ju snart igen! 
 
 
 
 
 
 

1 dag kvar!!

 
Imorgon kommer våra bästa tjejer, Paula och Lovisa! Ser fram emot en riktigt tjej-weekend!! På fredag är vi lediga från skolan, vilket passar perfekt. De får uppdatera oss på allt som händer där hemma på Sundsta, man hänger ju inte med lika bra härifrån... Planerna är inte riktigt spikade ännu, men jag tror det kommer bli riktigt bra! 
//Ellen

Tacos-kväll

Efter skolan idag  var det vår tur att laga mat i matsalen. Hela klassen lagade tacos, super mysigt verkligen! Självklart skulle vi köra massa pinsamma och roliga lekar också. Senare har jag och Sara suttit med matten i mitt lilla rum på andra våningen här i San Sebastian de los Reyes, gick faktiskt över förväntan bra. Det går så mycket lättare när man slipper vara ensam. 
 
 

Ännu en dag

 
En bild från staden där allt en gång började. Staden där jag föddes, en gång för länge sedan. Där jag spenderade mina första år, och där jag blev storasyster för första gången. Sedan dess har mycket hänt. Dagarna passerar, åren går. Kompisars föräldrar skiljer sig, men jag tänker att det är sådant som "bara händer andra". Vissa saker händer inte i verkligheten. Det händer i filmer och möjligen någonstans långt bort. Nu är det min tur. 
Livet är inte alltid enkelt. Men allt kommer bli bra.

RSS 2.0